Agencija je dobila ime po glavnom junaku romana Žila Verna “Put oko sveta za osamdeset dana”. Fileas Fog (eng. Phileas Fogg), uštogljeni engleski džentlmen, prihvata opkladu sa članovima prestižnog Reform kluba. Bačena rukavica i prihvatanje izazova, gde se svaka milisekunda računa, probudili su u njemu strast da sledi svoje snove. Na putu oko sveta on pronalazi emociju i shvata da je “svet predivan, ukoliko odvojite vreme da ga obiđete”.


Prateći ove ideje Fogg Travel Club se sa velikim uspehom profilisao u korporativnom turizmu, uspešno odgovarajući na precizne zahteve klijenata. Istovremeno, cilj nam je da korporativni putnik sa svog putovanja ponese nezaboravne utiske. Upravo zato sve naše itinerere odlikuje zrnce ekscentričnosti i upornost da, uprkos izazovima, proizvod koji pružamo klijentu bude najvišeg nivoa. Kreativnost, sklad konformizma i avanturizma i personalizovana usluga upravo je ono što razlikuje turistu od putnika.


Kroz brend Go Serbia promovišemo nekonvencionalna mesta i koncepte za korporativna dešavanja i turistička putovanja. Profesionalizam i fokus na detalje u originalnom pakovanju je naš cilj. Svi koji teže da izmene perspektivu svakodnevnog života dobrodošli su da upoznaju nesvakidašnju Srbiju kroz programe Fogg Travel Club-a. Bilo da se radi o većoj, manjoj grupi ili individualnom putniku, u zemlji ili inostranstvu, posvećeni smo da vaš događaj ili putovanje učinimo neponovljivim iskustvom.